19/6/15

Οι χειρότεροι άνθρωποι, στη χειρότερη στιγμή!

19 Ιουνίου 2015
Στην δραματική κορύφωση μιας διαπραγμάτευσης με αντικείμενο τον πρόσθετο δανεισμό μας με μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια, βγαίνει η Πρόεδρος της Βουλής και ανακοινώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο, πως δεν χρωστάμε δεκάρα σε κανέναν!  Παράνομα μας δάνειζαν οι "θεσμοί" μέχρι χθες!
Για την ακρίβεια η αυτοαποκαλούμενη Επιτροπή Αλήθειας της κυρίας Κωνσταντοπούλου, κατέληξε πως δημόσιο χρέος ύψους τουλάχιστον 242 δισ. ευρώ, είναι παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο, ζητώντας παράλληλα την αναστολή της πληρωμής του και στην συνέχεια την έναρξη διαδικασιών αμφισβήτησης ή μονομερούς διαγραφή του.
Αν υπήρχε Πρωθυπουργός, έπρεπε να την είχε σύρει από τα μαλλιά και να την είχε πετάξει από το παράθυρο της βουλής. Είναι όμως προφανές πως δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Ούτε καν το τηλέφωνο να σηκώσει και να της ζητήσει να το βουλώσει!. Η χώρα βρίσκεται για πρώτη φορά στα χέρια τόσο επικίνδυνων ανθρώπων. Από τη μία ένας ανίκανος ιδεοληπτικός πρωθυπουργός, ένα ανθρωπάκι που δεν ελέγχει ούτε το κόμμα ούτε την κυβέρνησή του. Και από την άλλη ένας περίγυρος καιροσκόπων και ακραίων λαϊκιστών. Ερασιτέχνες και τυχοδιώκτες που παίζουν παιχνίδια στο σαρκίο της χώρας.
Την ώρα που η διαπραγμάτευση έχει πάρει δραματικές διαστάσεις, πως ανέχεται ο πρωθυπουργός τέτοια παρέμβαση, που ασφαλώς κάνει τα πράγματα απείρως δυσκολότερα, όσο γραφική και αν χαρακτηρίζεται η ΠτΒ; .
Οι χειρότεροι άνθρωποι, στη χειρότερη στιγμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το 2018; Αραγε θα είναι καλύτερη αυτή η χρονιά από τις προηγούμενες; Μια πρώτη εύκολη απάντηση είναι πως λογι...