18/11/17

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

                                                  
17 Νοεμβρίου 2017

Μπορείτε να φανταστείτε τον Πρωθυπουργό να καταθέτει στεφάνι στην επέτειο του Πολυτεχνείου; Όχι; Ούτε και αυτός λογικά θα μπορούσε να το φανταστεί! Προσπαθήστε να φέρετε την εικόνα στο μυαλό σας. Ο άνθρωπος που μόλις ένα μήνα πριν, στην επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο ανακάλυπτε πόσα κοινά σημεία έχουν ως ηγέτες με τον Ντόναλντ Τραμπ να καταθέτει στεφάνι και να στέκεται σε στάση προσοχής μπροστά στο μνημείο.

Ο μοναδικός πρωθυπουργός στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας, που χωρίς επιφύλαξη έκρινε πως “μπορεί να μοιάζει μερικές φορές διαβολική η πολιτική των ΗΠΑ, αλλά γίνεται για καλό”. Ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που ξέπλυνε χωρίς αναστολές την πολιτική των ΗΠΑ.

Θα τρίζουν τα κόκαλα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, που μπορεί να μην κατέθεσε ποτέ στεφάνι στο Πολυτεχνείο, όμως όταν βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με τον τότε Αμερικανό Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, δεν χαριεντίστηκε μαζί του, ούτε επιχείρησε με κολακείες και σαχλά αστεία να κερδίσει τη συμπάθειά του. Με την ιστορική ομιλία του στο επίσημο δείπνο, ανάγκασε τον τότε Αμερικανό Πρόεδρο να ζητήσει συγνώμη για την εγκαθίδρυση της χούντας στην Ελλάδα, κάτι πρωτοφανές, που επιδοκιμάστηκε από το σύνολο της κοινής γνώμης .

Το σκίτσο του ΑΡΚΑ την επομένη της επίσκεψης Τσίπρα στον Λευκό Οίκο και της απίστευτης kolotoumpa της ΠΦΑ, με τον αντάρτη του ΕΑΜ και τη σημαία GOD BLESS AMERICA στα χέρια του, σάρωνε στο διαδίκτυο! Πολλοί τότε φαντάζονταν την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου να ξεκινάει από την Αμερικανική πρεσβεία και να καταλήγει στο Πολυτεχνείο!

Σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2017. Αν τελικά προσέλθει για να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο ο Πρωθυπουργός ή κάποιος αντ' αυτού, π.χ. ο Φλαμπουράρης, ο Κουρουμπλής, ο Σπίρτζης, ο Γιαβρόγλου ή ο Κατρούγκαλος, τότε θα πρόκειται για πολιτική αγυρτεία πρώτου μεγέθους και κατά πρόσωπο κοροϊδία!

Φαντάζομαι πως θα μετρήσουν, πριν αποφασίσουν, τις αποδοκιμασίες και πιθανότατα τα επεισόδια που θα προκαλέσει η παρουσία τους. Τι θα έγραφε την επόμενη ημέρα το ΑΠΕ; Αφήστε που θα ήταν τροφή για τα βοθροκάναλα της διαπλοκής! Θα ήταν σαν να ρίχνουν αλάτι στην ανοιχτή πληγή της αριστεροσύνης της κυβέρνησης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου