7/4/12

ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ!

8 Απριλίου 2012
Το περιστατικό είναι απολύτως αληθινό και βασίζεται σε ταυτόσημες μαρτυρίες, πολλών αυτοπτών μαρτύρων. Αφορά το εμπόριο των ναρκωτικών! Ένα βαρύ κακούργημα, με πρωταγωνιστές εμπόρους ναρκωτικών, που ανενόχλητοι πωλούν τον θάνατο, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας!

Υπάρχουν ως γνωστόν οι πιάτσες, όπου οι (συνήθως) έγχρωμοι αλλοδαποί dealers, περιμένουν την πελατεία τους. Ως εδώ δεν υπάρχει τίποτα αξιοπερίεργο στην παρηκμασμένη Αθήνα, καθώς η εικόνα είναι οικεία σε όσους κυκλοφορούν στο κέντρο. Απλώς ο Αθηναίος έχει εκπαιδευτεί να αποφεύγει τις περιοχές αυτές, αφού εκτός από τους εμπόρους, κατακλύζονται και από δεκάδες ναρκομανείς που παίρνουν, ανενόχλητοι επίσης, τη δόση τους!

Όμως οι προεκλογικές επιχειρήσεις σκούπα της αστυνομίας, φαίνεται πως προσωρινά τους ξεβόλεψαν, αναγκάζοντάς τους να μετακινηθούν και να δημιουργήσουν καινούργιες πιάτσες. Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή, που έζησαν πρόσφατα οι περίοικοι της μέχρι χθες, ήσυχης γειτονιάς του κέντρου της Αθήνας, που ξαφνικά μετατράπηκε σε πιάτσα του λευκού θανάτου.

Οι υπάλληλοι παρακείμενης εταιρίας, παρακολουθούσαν έκπληκτοι από τα παράθυρα των γραφείων τους, στο απέναντι πεζοδρόμιο να έχουν συγκεντρωθεί περίπου 10- 15 έγχρωμοι αλλοδαποί, οι οποίοι διακινούσαν ανενόχλητοι ηρωίνη στους ναρκομανείς που συνέρρεαν. Το θέμα ήταν σοκαριστικό, καθώς όλα αυτά γίνονταν φανερά, σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης, εμπρός σε καταστήματα και ανάμεσα στους ανυποψίαστους διαβάτες, που όταν αντιλαμβάνονταν τι συνέβαινε, απομακρύνονταν έντρομοι.

Εντύπωση προξενούσε επίσης το γεγονός πως πελάτες δεν ήταν μόνο εξαθλιωμένοι ναρκομανείς, αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακόμη και μεσήλικες, που έδιναν τα χρήματα και έπαιρναν το χαρτάκι με την ηρωίνη! Κοιτάζοντάς το από το παράθυρο, έμοιαζε σαν ψέμα, σαν σκηνικό από ταινία ντοκιμαντέρ! Σου είναι δύσκολο να πιστέψεις πως όλο αυτό συμβαίνει εμπρός στα μάτια σου. Μετά το πρώτο σοκ, η επόμενη σκέψη ήταν να τηλεφωνήσουν στην Άμεσο Δράση και να αναφέρουν το περιστατικό.

Όπως και έγινε. Κάλεσαν το 100, περιέγραψαν το γεγονός, έδωσαν την ακριβή διεύθυνση και μετέφεραν την ανησυχία τους για την προσωπική τους ασφάλεια, όταν θα χρειαστεί λίγο αργότερα να εγκαταλείψουν το γραφείο. Και ω του θαύματος, δεν μεσολάβησαν περισσότερα από 3-4 λεπτά από το τηλεφώνημα στην αστυνομία και, οι έμποροι εγκατέλειψαν όλοι μαζί, με βιασύνη είναι η αλήθεια το στέκι και χάθηκαν στα γύρω στενά.

Σαν κάποιος να τους είχε ειδοποιήσει για το τηλεφώνημα! Εκτός αν οι έμποροι ναρκωτικών διαθέτουν κληρονομικό χάρισμα όπως τα μέντιουμ ή επρόκειτο για τυχαίο γεγονός. Να ήταν για παράδειγμα η ώρα του διαλείμματος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για την τρομερή σύμπτωση. Όσοι υπέθεσαν δε, πως κάποιο περιπολικό θα έκανε την εμφάνισή του διαψεύστηκαν, καθώς αστυνομία δεν φάνηκε ούτε για δείγμα.

Περίπου ένα 20λεπτο αργότερα, οι έμποροι επέστρεψαν και πάλι στο στέκι τους και συνέχισαν, να πουλούν ανενόχλητοι τον θάνατο. Παρά τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, αστυνομία δεν φάνηκε ούτε για δείγμα. Τα συμπεράσματα δικά σας!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/8/12, 1:17 μ.μ.

    Δύο παρατηρήσεις:

    α. Οι νορμάλ και οι περισσότεροι μεσήλικες που ψωνίζουν δεν τα θέλουν γι αυτούς, αλλά για τα παιδιά ή συγγενείς τους που έχουν πέσει στη πρέζα και δεν θέλουν να καταλήξουν "στο δρόμο" σαν τα εξαθλιωμένα ζόμπι που όλοι βλέπουμε στο κέντρο.

    β. Τώρα απο το παράθυρό μου (εργάζομαι κεντρικότατα) βλέπω στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου δύο ένστολους μπάτσους να συζητάνε "χαλαρά" με τρία πρεζόνια (ο ένας μάλιστα έχει τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο). Παραδίπλα στην Εθνική Βιβλιοθήκη, 11 (μετρημένοι) μαύροι, πουλάνε ανενόχλητοι στη γωνία Πανεπιστημίου & Ιπποκράτους. ΄Με ποιανού τις πλάτες σπρώχνεται λοιπόν η ηρωϊνη στη νεολαία; Και μετά απορεί κανείς για την άνοδο της Χρυσής Αυγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή